2013. december 8., vasárnap

MÉGIS!

Az élet rácáfol arra amit tegnap gondoltunk!


Azt írtam nem érdemes az elöző élettel foglalkozni mert nagyon kapcsolódik a mai életünkhöz.
Pedig az élet épp ezért rácáfol, igenis foglalkozni kell vele.

Mai életünk nem egy problémája, amit nem tudunk megoldani, épp a karmánkhoz kapcsolódik. Tehát vissza kell menni és kioldani az itt lévő stresszeket. De ez nem elég! Mert meg kell keresni magát azt a tanulási feladatot amit a karma takar.
Ez a kezelt személynek nagyon fontos. Ha megtaláljuk azt amit Ő problémának tart saját életében akkor megvan a karma feladat. 

Mert ez feladat és nem probléma ként kell felfogni. Igaz, ez pont olyan dolog szokott lenni amihez valóban nem fűlik a fogunk. Tehát további stresszoldások szükségesek ahhoz hogy azt a gátat is eltávolítsuk érzelmeinkből. Ezáltal elhárul a gátja annak ami miatt nem merünk belefogni egy olyan dologba amiben nagyot tudunk fejlődni.

Nagyon sokszor ez az alsó csakrák valamelyike. Méltatlanul keveset foglalkozunk velük. Bűnös vágyak rejlenek bennük? Dehogyis!! Csak normálisak. Mit tudsz a szex csakráról?

Igen, a nemiség a legfőbb feladata.  De van ott rejtezve valami amit nem gondolnál, vagyis kevesen tudnak. A kreativ alkotó készségünk, képességünk legalább 70% itt rejtőzik. Hogyan? 
Szerinted tetteid hány %-át vezérli a nemiség??  Csak vedd végig magadban.

A távkezelések alatt sokszor derülnek ki olyan dolgok gyerekkorunk emlékeiről amik nem úgy történtek ahogy mi emlékszünk rá. Stresszként élünk ennek emlékével addig amig egy mély beszélgetés felnőttként már Szüleinkkel esetleg rádőbbent bennünket tévedésünkre.
Ekkor saját magadnak végzel stresszoldást, miután átélted tévedésed és magadban teljesen átírod az érzelmeidet ezzel kapcsolatban.
Ezért nagyon fontosak az őszinte beszélgetések szüleinkkel. Mert egy adott régi problémánk megoldódik miután szüleink elmondják akkori érzésüket gyötrődésüket a megoldás kereséséről.

Ezért nagyon fontos hogy ne legyenek előitéleteink másokkal, de főleg szüleinkkel kapcsolatban ne. Itt most egy normál átlagos családra gondolok.


Nem lehet minden “rendellenességért” – elhízásért, depresszióért, neurotikus, vagy akár szervi panaszokért – a géneket okolni, a családi háttér legalább ennyire jelentős.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése